QUI SOM

L’OCEFO, S.L. va néixer l’any 1995 de la mà de professionals amb àmplia experiència en el sector de l’enginyeria i l’execució d’obres amb l’objectiu d’ocupar-se de la gestió integral dels serveis relacionats amb la rehabilitació, reforma i execució d’edificis industrials, habitatges i locals comercials.

L’OCEFO S.L. no només us ofereix l’activitat de construcció i direcció d’obra, sinó també ens podem encarregar de la redacció de projectes i la tramitació davant les diferents institucions públiques de tota la documentació pel començament i l’acabament de l’obra.

El nostre creixement i consolidació al llarg d’aquests anys ha estat possible gràcies a una cultura empresarial basada, sobretot, en la capacitat professional i humana del nostre equip humà, tant de les persones que composen la nostra plantilla com dels industrials amb els que habitualment col·laborem.

Posem a la vostra disposició arquitectes, enginyers, dissenyadors, tècnics i industrials d’obra, paletes i personal administratiu per assessorar-vos en tot el procés de la vostra reforma.

Companyia associada al 

gremi

Gremi de constructors d’Obres de Barcelona i comarca